1. Арганізацыя падрыхтоўкі і дастаўкі лячэбнага харчавання для стацыянарных пацыентаў устаноў аховы здароўя горада Мінска (у тым ліку і індывідуальнага харчавання).
2. Кансультацыі лекараў-дыетолагаў ў аддзяленнях устаноў аховы здароўя для прызначэння харчавання пацыентам.
3. Арганізацыя харчавання супрацоўнікаў устаноў аховы здароўя, студэнтаў, наведвальнікаў у якія працуюць пры ўстановах аховы здароўя буфетах і кафэтэрыях.
4. Арганізацыя і правядзенне абслугоўвання семінараў, навуковых канферэнцый і інш.
5. Акрэдытаваная харчовая тэхналагічная лабараторыя праводзіць выпрабаванні кулінарнай прадукцыі па фізіка-хімічных паказчыках на дагаворнай аснове.